Новини и анализи

Мартин Дановски връчи наградата за "Основател на годината" на регионалния финал на Central European Startup Awards

24.11.2017

На 23ти ноември в София Тех Парк се проведе регионалният финал на Central European Startup Awards, организирано от Асоциация на българските лидери и предприемачи. Събитието се осъществи с подкрепата на “Фонд мениджър на финансови инструменти в България” (ФМФИБ) ЕАД.

Председателят на Управителния съвет на ФМФИБ - Мартин Дановски официално откри церемонията и сподели с българската и международна предприемаческа аудитория, че над 150 милиона евро за дялово инвестиране ще бъдат пуснати от ФМФИБ за следващите пет години в подкрепа на българската екосистема. Г-н Дановски покани всички стартиращи компании да обърнат поглед към финансовите инструменти управлявани от ФМФИБ, като обясни предстоящите възможности и инструменти, от които те биха могли да се възползват, за да развият своя бизнес в България.

Г-н Дановски връчи и статуетка, по време на награждаването, в категория „Основател на годината“ на Г-жа Сара Кослинска (Полша) за забележителни постижения по отношение на растеж, продажби, иновативност, обществен принос и лидерство в предприемаческата екосистема.

Вижте избраните моменти от награждаването във видео материала.